Chinese Media
  Home  |  Stars  |  Movies  |  TV Series  |  Music  |





-


Emil Chau 周華健


Date of Birth: 20 December, 1960
Place of Birth: Hong Kong
Occupation: Actor, Singer



Emil Chau Filmography:

Movies:
TV Series:



Emil Chau Discography:
  • 花旦 (2011)
  • 雨人 (2006)
  • 一起吃苦的幸福 (2003)
  • 329最完整周華健 (2003)
  • 忘憂草 (2001)
  • 現在 (1999)
  • 有故事的人 (1998)
  • 聽健 (1998)
  • 朋友 (1997)
  • 世界由你我開始 (1997)
  • 小天堂 (1996)
  • 愛的光 (1996)
  • 生.生活 (1996)
  • 愛相隨 (1995)
  • 我願意去等 (1995)
  • 弦途有你 (1995)
  • 弦弦全全 (1995)
  • 風雨無阻 (1994)
  • 今夜陽光燦爛 (1994)
  • 有弦相聚 (1994)
  • 花心 (1993)
  • 讓我歡喜讓我憂 (1991)
  • 不願一個人 (1990)
  • 最真的夢 (1989)
  • 期待更多,付出更多 (1989)
  • 我是真的付出我的愛 (1988)
  • 心的方向 (1987)
  • 最後圓舞曲 (1985)



Emil Chau Photos:

Emil Chau in All's Well, Ends Well 1997 (1997) - Movie

All's Well, Ends Well 1997 Movie Poster, Actor: Stephen Chow Sing-Chi, Hong Kong Film


Emil Chau in 
Spicy Love Soup (1997) - Movie

Spicy Love Soup Movie Poster, 1997


-









Chinese Media - Stars - Chinese Movie List - Chinese Movie Awards




Copyright © chinesemedia360.com